Vil du undervise på et af vores retreats?

Vi søger hele tiden efter nye undervisere til vores retreats.
Vi lægger vægt på at du har erfaring med undervisning i yoga, og er selvstændig og initiativrig. Selvom vi altid er med på vores retreats, forventer vi, at du er vores deltageres gennemgående figur mens vi er afsted, og at det er dig de går til, hvis de har spørgsmål eller andet.

Vi planlægger vores retreats sammen med vores undervisere. Det er dig der skal undervise, og det er din energi og dit engagement, vi gerne vil have med. Vi har selvfølgelig en grundform som skal udfyldes, men alt det andet sparrer vi med hinanden om.

Alt udenom er planlagt og arrangeret. Du skal blot komme med din energi og din undervising, så sørger vi for resten.

Lige nu søger vi til 6 nye retreats vi planlægger både vest og øst for storebælt. Derudover skal næste års program jo på plads.

Vi tilbyder

En mulighed for dig der gerne vil undervise på retreats. Måske har du erfaring fra tidligere, og vil bare gerne mere, eller måske har du ikke modet, eller erfaringen til at skabe et retreat selv, og vil gerne have noget mere erfaring på det punkt. Uanset hvad, er du velkommen hos os. Du får fast løn, kost og logi under retreatet.

Vi forventer

At du har nogle års undervisingserfaring i den yogaform du gerne vil undervise i på retreatet. At du er indstillet på at være deltagernes kontakt under retratet og at du derudover blot kommer med al din dejlige energi og lyst til at dyrke yoga med os.

Vi søger også...

Dig der "kan noget andet". Vi vil gerne tilbyde det lidt ekstra på vores retreats. Måske du er uddannet Wim-hoff instruktør? Pilates-instruktør? Måske du arbejder med tantra, massage, olier ... Det er kun din fantasi, uddannelse og vores ideer der sætter grænsen.

Kontakt os

Telefon: 52121111 Mail: linda@charning.dk