Videoproduktion og podcasts

Hvad enten du er yogainstruktør, arrangør af retreats eller sælger produkter til branchen, så er der masser af gode historier at fortælle. Indenfor velvære er der fortællinger, filosofi og skaberkraft, som fortjener at komme længere ud. Vi kan hjælpe dig med at skabe en youtube-kanal, videoproduktioner hvor du underviser, lave din helt egen podcast – eller hvad med at lave din helt egen app?. Vi har studierne og vi har kundskaberne.

Sammen har vi over 40 års erfaring med at skabe video og lyd – og både vores erfaring og vores udstyr er fulgt med udviklingen gennem alle årene. Jeppe Søe har produceret video til ECCO, BTX Group, Arkil, Blend, b.young, Spar Nord, AaB, kommuner, skoler, store internationale virksomheder og små håndværksmestre. Linda Charning har produceret utallige videoer med læring og webinarer for øje, blandt andre for Coop365, Eurodan-huse, HTH, Danfoss, Skousen, Siemens og Velfac.

Vi ved hvad godt indhold er!
Når virksomhederne vælger os, er det fordi vi ikke “bare” har styr på vores håndværk og ved, hvordan en video skal skæres – men også fordi vi er dygtige til indhold. Vi kan med sikker hånd få det bedste ud af dem, der interviewes. Det er produktion, skærmtræning og kommunikationsrådgivning i det produkt – og dermed får kunderne en helhed, der virker.

Event, live, konference og corporatefilm
Vi har rullende studie, der kan komme til dig, hvis du vil undervise i egne rammer. Vi har produktionsudstyr med mange kameraer. Vi kan sætte ord på din virksomhed eller din kampagne, så den lever op til den røde tråd, der har jeres egne værdier som fundament. Vi har også eget studie, hvor du i vores familiære og trygge rammer kan tage optagelsen om, til den sidder i skabet.

Vi ved hvad du skal sige – og til hvem
Vi producerer gerne den virale film, der er skabt til at blive delt. Vi laver den professionelle corporate-video, der sætter din virkelighed i fokus. Vi fanger de gode vibrationer hos jer, som I måske ikke selv kan mærke – og fremhæver det, der er visuelt smukt og sætter det i en troværdig ramme. Vi er vant til at arbejde med målgrupper, vi ved hvad de unge og de gamle vil ha – og vi ved også, hvad I skal få sagt, når I fanger deres opmærksomhed kortvarigt.

Ring til os
Lad os få en samtale om ønsker og drømme – og måske gøre dem til virkelighed.

Stor erfaring med video

Vi har over 40 års erfaring med at lave video. Vi kan styre din konference med skærme og kameraer, filme din event, lave dine virale film til sociale medier, portrættet af din virksomhed - eller sælge dit produkt gennem målrettede kampagner - uanset platform. Vi kan lave film til biografen, nettet, skærme i virksomheden, butiksvinduet eller reklamer til TV. Vi optager din virkeligheden, så andre bliver del af den. Vi interviewer professionelt og sørger for at du fremstår, som du er - gennem skærmtræning løbende under interviews med ledelse eller medarbejdere.

Til lands, til vands og i luften

Vi har drone-certifikat og kan derfor nemt hæve os over din virkelighed og få det store overblik. Vi har også dykker-certifikat og kan se det hele fra bunden. Vi har udstyr til at lave film fra alle vinkler. Små effektfulde kameraer, vi kan sætte på dine maskiner - det helt store apparat, der sørger for at få det hele med.

Vi kan levere live-TV, har digitalt 3D studie og et mobilt studie, der kan sættes op lige der, hvis du ønsker det. Hos os er udstyret bare værktøjer til at kunne skabe den ægte historie - vores fokus er på indholdet, alt andet er en selvfølge.

Fokus på indhold

Det er ingen tilfældighed, at vi har skabt corporatefilm for ECCO eller medarbejder-profiler for Spar Nord. Vi er et sikkert valg, når det handler om indhold. Enhver kan nærmest filme deres virkelighed i dag - og der er kamera i de fleste lommer. Men vi ved, hvad den gode historie er. Vi kan sætte de helt rigtige ord på, så speaken under filmen er troværdig og dragende.

Vi kan vælge ud, hvad der egentlig rager andre - og hvad der bare er ligegyldig fyld. Nutidens seere er medievante og de gennemskuer bullshit omgående. Det stiller store krav til videoerne - og dem lever vi op til!

Kontakt os

Telefon: 52121111 Mail: linda@charning.dk