Skal vi hjælpe dig med dit retreat? 

Kender du det? Du elsker at undervise i yoga og du vil rigtig gerne give det videre. Du kunne virkelig godt tænke dig at lave retreats, men du ved faktisk ikke rigtig hvordan du skal gribe det an. 

Vi kan hjælpe! Vi har erfaring i at skabe events og retreats, der giver dig overskud til at videregive netop det du brænder for. 

Vi kan det hele; hjælpe med at finde stedet, maden, aktiviteterne, transporten.

Vi kan hjælpe med at lave programmet, marketingsdelen og få det ud at leve på de sociale medier. 

Vi kan også bare hjælpe med nogle af tingene. Det bestemmer du. 

Vi er din sparringspartner, på lige præcis dit retreat, og har kontakter både i Danmark og rundt i verden, der kan hjælpe os med at finde lige præcis dit sted. 

Vi går efter altid at gøre det lidt ekstra. I en travlt hverdag, hvor folk prioriterer at deltage på et retreat, skal de have oplevelsen af, at det er noget særligt. Og lige det med det særlige, er vi verdensmestre i. 

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at tage fat i Linda på linda@charning.dk eller tlf 52 12 11 11.

Stedet

Vi har stedet, eller også har du. Vi har et kæmpe netværk i både Danmark og ude i verden, der kan hjælpe os med at skabe lige præcis dit bedste retreat

Markedsføring

Vi ved præcis hvad der skal til, for at få dit retreat ud at leve, og få tilmeldinger nok. Vi har mange års erfaring fra mediebranchen og fra håndtering af de sociale medier. Du siger bare til!

Sparring

Det kan være noget af en mundfuld, at skulle skabe sit eget retreat. Der er mange tråde der skal samles, og mange ideer der skal tænkes igennem . Vi har dig. Vi er din sparringspartner gennem hele processen - også når der skal evalueres på dit afsluttede retreat

Kontakt os

Telefon: 52121111 Mail: linda@charning.dk