Indlæser Begivenheder

Sommerdage i Løgstør: Louise Sølvsten & Linda Charning

Vores sommerdage foregår på dejlige Løgstør parkhotel og wellness. 

Vi har denne gang 3 linjer med, da vi mener at der er en fantastisk energi, i at være mange afsted på samme tid, og samtidig kunne dele yogaen og de mere intime stunder på vores eget hold. Vi bor og spiser sammen med vores hold. I det hele taget er alt som når du tager afsted på et retreat med ét hold – bortset fra, at vi nogle gange drager fordel af den energi der kan være i at være mange afsted sammen. 

Vælger du denne linje, får du Vinyasa/Hatha som det gennemgående – og din helt egen underviser er Louise Sølvsten, der med over 20 års erfaring vil guide dig trygt og sikkert igennem skønne dage på Løgstør Parkhotel & Wellness.

Hvornår

31. maj – 2. juni 2024. 3 dage / 2 nætter

Hvem

Louise Sølvsten er din instruktør på dette retreat. Louise har over 20 års erfaring med sin yogapraksis, og er til daglig leder af Jo:ga i Århus. 

Mens Louise er underviser, er Linda din vært på dette retreat. Lindas er ejer af Zensro, og brænder for at give yogaens magiske verden videre til dig.

Lindas fornemste opgave er at sørge for at alle har det dejligt, og at der er tænkt på alt. Det er også hendes opgave at sørge for at din underviser kan koncentrere sig 100% om yogaen og jeres timer sammen. På den måde får du allermest ud af dit retreat!

Program

Fredag

Aften yoga kl. ca. 20.00.

I aftenens stille sommervarme finder vi ind i et flydende forløsende styrkende flow med bl.a twists, der frigører stagneret energi og ophobede spændinger i kroppen og efterlader dig klar til at tage i mod en weekend helt til dig selv.

Morgen yoga kl. 7.30.

Vi flyder ind i et dynamisk morgen yoga flow der med styrkende stræk og stillinger åbner kroppen. Vi tager udgangspunkt i de ofte spændte hofter og leger ind i balance stillinger der styrker vores evne til at fokusere og at være lige nu og her.

Formiddags yoga.

Vi flyder videre i et dynamisk yoga flow der forbereder kroppen på armstyrke og at lege med balance stillingen Kragen.

Eftermiddags yoga.

Vi samler det hele i et dynamisk og styrkende yoga flow der måske efterlader os i balance stillingen Kragen eller Klovnen med intentionen om at komme fra hovedet helt ned i kroppen og at mærke vores egen styrke.

Der vil denne aften være 2 timer i wellness afdelingen, kun for dette hold. Der vil være saunagus ved Linda. 

Morgen yoga.

Vi mærker hvordan kroppen husker og hvordan vi bedre kan fordybe os ind i de stillinger vi nu kender, og hvordan alle to-do lister i hovedet nu er nul stillet og efterlader dig klar på ny:)

Vi slutter weekenden af med en fælles samling, hvor vi sætter en intention for tiden der kommer og siger på gensyn.

Yoga is the ultimate practice. It simultaneously stimulates our inner light and quiets our overactive minds. It is both energy and rest. Yin and Yang. We feel the burn and find our bliss.

Hvor

Retreat afholdes på Løgstør Parkhotel & Wellness, der med sin unikke beliggenhed ned til Limfjorden og den imødekommende stemning er viet til, at dit retreat bliver helt, som du ønsker det.

På Løgstør Parkhotel og wellness, finder du alle moderne faciliteter samt en lækker og hyggelig wellness afdeling, der står til vores disposition når vi er på hotellet. Wellness afdelingen er også vores udgangspunkt, når vi skal afholde vores saunagus. 

 

Læs mere om hotellet HER

Pris

INTROPRIS!!

3 vidunderlige sommerdage koster 3.995,- for et delt dobbeltværelse.

Et eneværelse koster 4.995,- 

Prisen inkluderer selvfølgelig den skønneste vegetariske mad 3 gange om dagen, snacks, te, kaffe og vand, samt sengelinned, håndklæde og badekåbe til dine havdyp.

Alt du skal have med, er dit blødeste yogatøj, din yogamåtte og dig. 

(Ønsker du at opdele din betaling i flere rater, kontakt venligst linda@zensro.dk – så finder vi en løsning)

Alt dette er inkluderet i prisen

Pakkeliste