Indlæser Begivenheder

Efterårsdage i Løgstør: Fleur Adams & Linda Charning

Hvornår

27. sept – 29. sept. 2024. 3 dage / 2 nætter

Hvad

Når du vælger dette hold får du mulighed for at fordybe dig i terapeutisk yoga. Det er ikke så kendt i Danmark, men folk valfarter til Fleur i Tyskland, hvor det er både udbredt og anerkendt – i Tyskland er tilgangen til helbredet mere holistisk, hvorfor man også kan få terapeutisk yoga på recept.  

Yoga som terapeutisk redskab

Yoga kommer da det engelske ord “to yoke” det betyder at forene. Yoga drejer sig om at synkronisere krop, åndedræt og bevægelse så du får en anden opmærksomhed omkring dit væsen.

Når man lever med et kronisk potentiale – kronisk smerte, diskusprolaps, gigt eller som hjertepatient – så er du anderledes bygget! Hele din dag går med at din krop finder veje hvor du kan bevæge dig på, uden at du mærker dit potentiale, altså der hvor du har smerter. Det betyder at dit smerteniveau er anderledes!

En stor del af in energi flyder konstant ind i “hvordan kan jeg gøre det her uden at jeg får endnu mere smerte?” og en stor del af din energi går til din daglige selvopholdelse. Det betyder at du har – af en given mængde energi – mindre tilbage til resten af din hverdag.

En yoga terapeutisk yoga time er et syn på hver enkelt deltager med de potentialer og arbejdsområder der er, og så arbejder Fleur sig gennem øvelser som du kan lave med forskellige muligheder for netop din krop, altid med sætningen for øje: “hvor er du? Og hvor vil du hen?”

Fleur laver sine øvelser fra den “lette ende”. Det betyder at hvis du bliver for stresset eller kan mærke at denne øvelse kan du ikke, så går du stille og roligt tilbage og laver den sidste øvelse hvor du fødte dig i balance og ro.

(Du har også mulighed for at booke en individuelt session på retreatet, der går en smule dybere. Der arbejdes med dit hele væsen og Fleur aktiverer med en teknik hun har lært Nadipunkter i kroppen så dine muskler kan slappe af og din krop finde en ny og bedre balance. Disse sessioner er individuelt bestemte, men koster for kursusdeltagere kun 500 kr. ekstra for et par timers personligt arbejde. Disse bookes senest to uger før kursus afholdes ved at kontakte linda@Zensro.dk).

De yogaterapi-uddannelser Fleur har taget har rod i Tyskland, Schweiz og Indien, og desuden har hun arbejdet selvstændigt som privatpraktiserende siden 2017, og har mange, mange klienter under bæltet. Til sammenligning har yogaterapi som uddannelse først nu taget sin spæde begyndelse i Danmark.

Hvem

Fleur Adams er din guide på dette retreat.

Fleur Adams har taget sin danske arv med sig i navnet “yogahjerte”; Hun vil gerne bringe dig yoga, direkte fra hendes hjerte til dit.

Fleur bor i Saarland, Tyskland, og hendes logo symboliserer det tyske ord “zuhause” – hjemme – fordi hun ønsker at give dig ro og lykke til at føle dig hjemme i yoga, i din krop og i dit hjerte.

Fleur er en Vinyasa yoga instruktør og terapeut, og hun implementerer også æteriske olier og røgelse i sit arbejde, både i yogaundervisningen og terapisessionerne. Det har en vidunderlig måde at gå ind i din energetiske krop, så du bare mærker fordelene uden virkelig at forstå.

Fleur arbejder med åndedrættet som et ankerpunkt, fordi hun er overbevist om, at der er meget helbredende kraft i vejrtrækning, da du begynder din eksistens med et dybt åndedræt og et skrig; når du bevæger dig ind og ud af stillinger ved hjælp af dit åndedræt, mens du koncentrerer dig om at synkronisere bevægelse og varigheden af åndedrættet, bliver det arbejde, du gør, integreret, og du falder ind i en meditativ tilstand: det er det, hun kalder “Bevægende Meditation”.

Fleur vil gerne dele gaven af yoga med dig! Hendes egen sti har ført hende til at gå endnu dybere ind i den yogiske vej, og hun ser frem til hvad end der vil komme – åndeligt og fysisk har det ændret hendes liv enormt, og hun er glad for at hjælpe dig med at opdage dit fulde potentiale!

Fleur laver “udenfor terapi” terapi; Hun ønsker ikke at blive din yogi eller lærer eller terapeut for resten af dit liv! Nej! Fleur ønsker at give dig værktøjerne til at finde de små justeringer i dit daglige liv, så du kan give din krop mulighed for at balancere sig selv. Hun ønsker, at DU skal være din egen terapeut og tage ansvar for dit liv og krop, alt hun vil gøre er at give dig bevægelser, tips, tricks og plads, så du ser, at du ER faktisk magtfuld i dit liv!

Mens Fleur Adams er underviseren, er Linda din vært på dette retreat. Lindas er ejer af Zensro, og brænder for at give yogaens magiske verden videre til dig.

Lindas fornemste opgave er at sørge for at alle har det dejligt, og at der er tænkt på alt. Det er også hendes opgave at sørge for at din underviser kan koncentrere sig 100% om yogaen, og jeres timer sammen. På den måde får du allermest ud af dit retreat!

Program

Dag 1

Du ankommer fredag eftermiddag til te og kage på Løgstør Parkhotel & Wellness. 

Vi tager fredagen i stille og roligt tempo. Nyder stilheden og den smukke natur. Efter at have indtaget aftensmaden i fællesskab, afslutter Fleur dagen med to timers vidunderlig og afslappende yin yoga. 

Vi mødes lørdag morgen kl. 08:00 til moving meditation yoga, med fokus på åndedrættet. Efter morgenmaden har du nogle timer helt til dig selv. Hvis der er stemning for det, går vi en samlet tur. 

Efter frokost mødes vi til en særlig 3 timers workshop. Fleur vil lære os om yogaterapeutisk yoga, som er en anerkendt behandlingsform i Tyskland. Denne terapeutiske yoga, er speciel god til at nedsætte inflammation i kroppen. Vi kommer virkelig i dybden her! 

Ca. kl 19:00 er der aftensmad, og derefter mødes vi til en skøn omgang yoga nidra, der får os helt ned i de dybere lag og gør os klar til en dyb søvn. 

Søndag starter vi med havbad for de der kunne tænke sig det. Vi mødes kl 08:00 til Pranayama/ breathwork og meditation, og en snak om hvilke redskaber og øvelser du kan tage med dig hjem til din hverdag. 

Derefter spiser vi en dejlig, sen, morgenmad, måske når vi en gåtur, før vi lige så stille tager afsked med Løgstør for denne gang. 

Yoga is not about self-improvement, it´s about self-acceptance

Hvor

Retreat afholdes på Løgstør Parkhotel & Wellness, der med sin unikke beliggenhed ned til Limfjorden og den imødekommende stemning er viet til at dit retreat bliver helt, som du ønsker det. Læs mere om hotellet HER

Pris

3 vidunderlige dage koster 4.995,- for et delt dobbeltværelse, og 5.995,- hvis du gerne vil bo for dig selv. 

Prisen inkluderer selvfølgelig den skønneste vegetariske mad 3 gange om dagen, snacks, te, kaffe og vand, samt sengelinned, håndklæde og badekåbe til dine havdyp.

Alt du skal have med, er dit blødeste yogatøj , din yogamåtte og dig. 

(Ønsker du at opdele din betaling i flere rater, kontakt venligst linda@zensro.dk – så finder vi en løsning)

Alt dette er inkluderet i prisen

Pakkeliste