Zensro er skabt af Linda Charning og Jeppe Søe, der danner par og bor i Solbjerg ved Århus. Du kan læse deres historie her. Begge har lysten og evnerne til at forny og professionalisere yoga- og velværebranchen, hjælpe med at skabe retreats og styrke virksomhederne med bedre kommunikation, video og podcasts, stærkere arrangementer og styrket fællesskab.

Sammen er vi Zensro – begge med stor erfaring for kommunikation, markedsføring, salg og events.

 

Linda Charning – Yogi, forretningsudvikler, folkeskolelærer, autodidakt i alle mulige henseender, sparringspartner og popcornhjerne. Til daglig selvstændig i flere forskellige regi; yogaretreats, digital læring og udvikling, ejendomsudvikling og egen NGO med nødhjælp til Ukraine.

Linda har oprindelig taget en uddannelse som folkeskolelærer, hvorefter hun arbejdede som leder i detail for både ILVA møbler, Salling Group, COOP samt italienske Richetti Group. I sidstenævnte fik hun lov at prøve kræfter med at opbygge nye professionelle markeder og have al drift selv. Det var lærerige år, der har givet hende en stor ballast i sit videre virke. Både indenfor ledelse, drift og udvikling. Linda fortsatte som byggerådgiver, lærings- og udviklingskonsulent og er i dag selvstændig med en række virksomheder. Altsammen startende fra 0, men med en lyst og energi til at tilegne sig ny viden og hele tiden forbedre sig.

At Linda startede sin egen NGO er et godt eksempel på det drive hun er i besidelse af. Hvad der blot skulle være en håndsrækning ved et møde hos Danish Crown, endte med at være en NGO der til nu, har sendt 100 ton mad til Ukraine, og som har et stort lokalt netværk, der får maden ud hvor den gør mest gavn, i det krigshærgede land.
Linda trives hvor der sker noget, og hvor tingene skal gå op i en højere enhed. Hun springer ud i nyt med stor energi og bruger sin intuition, og en anelse fornuft, til sine beslutninger.

linda@charning.dk
Tlf: 52121111

 

Jeppe Søe – kommunikationsrådgiver, blogger og journalist – født 1971. Valgt til folketinget for Moderaterne, udenrigsordfører, digitaliseringsordfører, værdiordfører. Medlem af folketingets præsidium. Skabte Moderaterne sammen med Lars Løkke Rasmussen.

Tidligere studievært på TV Aalborg, TV2/Nord, TV2/DANMARK, TV3, Nordisk Film, TV Danmark og TV2/Midt-Vest. Siden 1996 aktiv i kommunikations- og produktionsbranchen. Aktiv foredragsholder og debattør. Medstifter af Rådet for bæredygtig erhvervsudvikling og tidligere mediechef, Dansk Handelsblad. Har blandt andre rådgivet, lavet arrangementer og produceret video/marketing for Hotel D’Angleterre, ECCO sko, BLEND, b.young, BTX Group m.fl.

jeppe@jeppe.dk
Tlf: 54332000