Helt unikke retreats

Vi ønsker at forny
retreats og velvære

Hvad er retreats med Zensro?

Noget af det bedste ved at tage på retreat, er muligheden for at fordybe sig i yogaen, og nyde stilheden, sammen med de andre på holdet. Vi vil skabe retreats, hvor der både er plads til fordybelse med dem vi deler hold med – men også mulighed for fælles oplevelser med de andre hold på samme sted – eller måske endda muligheden for at snuse til et af de andre holds yogaform.

Hvert hold får sin egen facebook gruppe, hvor I kan se hvem der skal med, også måske også aftale kørelejlighed til retreatet. I kan også dele erfaringer, billeder fra retreatet og andet I måtte have brug for. 

Kvalitet i højsædet!

Hos os vil der altid være lidt mere… Maden, omgivelserne, mulighederne og ikke mindst undervisningen skal være i den absolutte topkvalitet. Vi vil ikke gå på kompromis – og i hver en pause, er der både mulighed for at kunne søge ind i sig selv – eller bruge tiden med andre i fælles aktiviteter.

Vi ønsker at forny og forbedre. Fordi en verden, hvor alt bimler og bamler og kræver opmærksomhed, fortjener at man får det allerbedste, når man tager beslutningen om at dreje ind forbi et retreat og slippe verdens puls for en stund. I jagten på sin egen…

Konceptet bag vores retreats

Vi ønsker at skabe
helt særlige stunder

Vores retreats afholdes både øst og vest for storebælt - men med hjertet i Løgstør, hvor vores to hoteller er Parkhotellet med wellness og skøn beliggenhed - og det lille Løgstør Badehotel, der ligger lige ned til fjorden og altid er vores helt eget. Vi elsker Limfjorden. Stemningen er helt sin egen,

Her kan man fokusere på det emne, som man har meldt sig til. Fordybe sig i det lille hold, der med erfarne og dygtige undervisere har eget program. Men enkelte gange forener vi de mange linjer i nogle fælles oplevelser. Meditation, gåture i skoven, badeture på stranden - og nogle unikke timer med meditation i skovens mørke, kun udstyret med en olielampe. Vi har også ofte foredrag med både kendte og ukendte instruktører, der måske kan åbne dine øjne for helt nye tanker, du ikke havde forestillet dig skulle være del af din indre velvære.

Fordelen ved at være flere retreats på samme sted, med vidt forskellige overskrifter, er også at kunne gå på opdagelse i de andres verden. Vi vil hvergang have nogle timers frivillig opdagelsestur, hvor man kan komme med i de andre linjers emner. Måske blive inspireret til at prøve det næste gang - eller blot udvide horisonten for en stund. Kommer du på vores helt store sommer-event "Zensro Festivalen" har vi hele fem retreats på samme tid - fire dage med eksterne foredrag og masser af nye oplevelser.

Vi arrangerer også retreats i udlandet og andre steder i Danmark. Følg med her på siden - eller på vores facebook eller instagram.