Vi kan hjælpe dig med at vokse

Måske du er underviser på et yogahold og tænker på at afholde et retreat, men kan ikke overskue logistikken, salg af pladser og markedsføringen?
Måske er du etableret og ønsker videoproduktioner eller en podcast, som kan få dine vildeste tanker til at komme ud til flere?

Måske du sælger produkter til brug for velvære og yoga og vil bredere ud med budskabet?

Vi fokuserer på branchen, vi har bred erfaring med at lave support for erhvervslivet. Vi har styrker indenfor medieproduktion, marketing og PR – og vi er begge erfarne i at skabe konferencer og events, så vi ikke glemmer de detaljer, som skal sidde i skabet, inden man inviterer gæster.

Lad os hjælpe dig og din virksomhed med at vokse sig større!

 

Hvem er vi?

Linda Charning har gennem 20 år været del af yogaens univers. Derudover er hun forretningsudvikler, sparringspartner og har stået for produktion af medarbejder-onboarding i nogle af Danmarks største virksomheder.

Jeppe Søe er oprindeligt journalist men har de sidste 25 år arbejdet med kommunikation, marketing og medieproduktion. Han har skabt et væld af arrangementer og konferencer og hjulpet store virksomheder med at tage de helt rigtige beslutninger.

Kontakt os

Vi kan hjælpe med en hel del forskellige opgaver, der kan få din virksomhed eller dit virke til at vokse. Har du brug for hjælp, så ring for en uforpligtende samtale, hvor vi måske kan være løsningen på din udfordring.

Giv et kald på 52121111 eller send en mail til linda@charning.dk